Verstaan wat je partner echt zegt - E-Book.

Heb je het gratis E-book 'Je begrijpt me gewoon niet' al gelezen? Je weet dan inmiddels hoe je een rustig gesprek opbouwt zonder in verwijten en ruzie te eindigen.

Dit nieuwe E-book gaat je weer een grote stap verder helpen. Los van de 4 fases van verbindende communicatie is het namelijk ook heel belangrijk je te realiseren wat de communicatiestijl van de ander is. En dan vooral het grote verschil tussen hoe mannen dingen zeggen en hoe vrouwen dingen horen.

En andersom natuurlijk .  Is de persoon waar jij veel mee samenwerkt of samenleeft van dezelfde sekse als jij: ook dan gaan na dit E-book de kwartjes vallen. Trust me! 

Het spelen van het 'relatiespel' is moeilijk als je allebei andere regels hanteert. Mannen en vrouwen kunnen hetzelfde gesprek op een totaal andere wijze interpreteren. Als je weet wat de verschillen zijn kan je ze herkennen, leren begrijpen en er rekening mee houden.

Een echte eye opener waarmee je niet meer in valkuilen stapt, waarmee je misverstanden ziet aankomen en je ze dus tijdig kan tackelen.

T.w.v. € 19,99 NU tijdelijk slechts € 12,99!


Wie is Cynthia?

Ik ben de 40 jaar gepasseerd, ben gescheiden en heb 2 kids. Ik begeleid mensen in werk, liefde en leven.

Ik geniet er intens van dat ik jou mag inspireren en concrete handvatten kan leren zodat je zelf weer de regie van je leven in handen hebt. Weer geluk uit jezelf weten te halen en eigen baas over je tijd. Je niet meer laten opslokken door gevoelens en verwachtingen van anderen. Niets mooiers dan mensen te helpen met deze inzichten en ze te leren dit toe te passen in hun eigen leven. Weer in je kracht staan, jouw vuur van binnen voelen branden.

I love it! 

Cynthia is uniek in haar doen en laten. Ik was aangenaam verrast over de toegankelijke manier die zij hanteert. Lekker praktisch en toch diepgaand. Ik ging vol goede moed met handige handvatten naar huis die ik ook werkelijk heb toegepast. Ik vind haar een topper!

Klantreactie Coaching

Fijn dat ik inzicht heb gekregen in het toepassen en leren kennen van mijn eigen kracht die door allerlei persoonlijke omstandigheden was weggezakt en die me net even teveel energie hadden gekost. Cynthia heeft een groot sociaal en emotioneel inzicht in de medemens en kreeg mij er weer bovenop.

Klantreactie Coaching